Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

“Eurocomp” stempelkompressorer

 

Moderne klassikere til værkstedet

pressinfo

Kaeser’s “Eurocomp” (EPC) kompressorer er meget omkostningseffektive trykluftløsninger for brugere, som kun kræver små leveringsmængder, eller som ikke kræver en konstant tryklufttilførsel. Disse kompakte, stationære stempelkompressorer er også det perfekte valg til værksteder og industrielle miljøer, hvor pladsen er lille.

Mange folk tror, at lav trykluftefterspørgsel betyder høje omkostninger pr. kubikmeter, men det behøver ikke være tilfældet. Der behøves kun et trykluftsystem, som opfylder de præcise trykluftbehov. På værksteder for eksempel, findes adskillige opgaver, som et stationært trykluftsystem er egnet til, hvor der ikke kræves en konstant tryklufttilførsel eller døgndrift. Her kommer de klassiske stempelkompressorer 'Eurocomp' (EPC) til sin ret, da det brede sortiment sikrer, at selv de meget specifikke behov på værksteder kan opfyldes.

Alle EPC-kompressorer er udstyret med en tysk-fremstillet kompressorblok fra Kaeser af høj kvalitet, og førsteklasses materialer og omhyggelig montage garanterer enestående ydeevne og lang levetid. Ydermere holder den effektive aluminiums-ringprofil efterkøler køleluftemperaturen på et minimum og det specielle design giver effektiv beskyttelse mod uhensigtsmæssig kontakt. Motor og kompressorblok er direkte sammenkoblet for at opnå optimal effektivitet og holde driftsomkostningerne så lave som muligt.
Ekstra lyddæmpning kan fås til brug i værksteder, hvor kompressoren skal installeres direkte i arbejdsmiljøet. Dette reducerer det allerede lave lydniveau, der opnås gennem drift på lav hastighed, ved yderligere 10 dB (A). Kabinetet kan også eftermonteres hvis ønsket.

Dobbelt vibrationsdæmpning mellem kompressoren og beholderen, så vel som mellem beholderen og gulvet, sikrer, at disse alsidige systemer arbejder problemfrit i arbejdsmiljøet.

De lodrette beholder-modeller er særlig egnet til brug i værksteder, hvor pladsen kan være trang. De har en slagvolumen på op til 1000 l/min, og dækker et kompakt areal på mindre end 1 m². EPC-serien som helhed dækker et slagvolumenområde fra 150 til 1500 l/min ved maks. driftstryk på 10 bar, eller op til 1000 l/min ved 15 bar. I henhold til bestemmelserne fås modellerne med en luftbeholderkapacitet på 90-, 250-, 350- eller 500-liter.
Eurocomp-serien tilbyder derfor alt hvad man behøver mht. energibesparelser og omkostningseffektiv og miljøvenlig tryklufttilførsel - de leveres ydermere fuldt driftsklare.

B-EPC-HolzhwEurocomp stempelkompressorer giver omkostningseffektive løsninger til værksteder, som kræver mindre mængder af kvalitetstrykluft.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com