Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Dentalkompressorer med lyddæmpningskappe

 

Overraskende støjsvag

pressinfo

En høj støjbelastning er ikke ønskelig hverken i en tandlægepraksis eller i et dentallaboratorium. Derfor gør producenterne sig store anstrengelser for yderligere at reducere lydemissionen. Således er kompressorerne Kaeser Dental 1, 3 og 5 med lyddæmpningskappe nu nede på et lydtryksniveau på kun 52 eller 60 dB (A). Hermed er disse komrpessorer lige så støjsvage som en moderne lydreduceret turbine.

Lyddæmpningskappen er med sin pulverlakerede og glatte overflade nem og effektiv at holde fri for desinfektioner. Ved efterfølgende montage må kompressoren, der er leveret uden lyddæmpningskappen, ikke frakobles nettet. Kompressorens store ventilator tjener til ventilation og ikke, som oftest, en lille, separat ventilator, der er integreret i kabinettet. Derfor behøver der ikke at være en separat strømtilslutning i kappen. Til indsugnings-, køle- og returluft findes der stort dimensionerede åbninger. Desuden er der yderligere en lille åbning til betjening af pressostaten og til aflæsning af driftstrykket. Der opstår nemlig ikke kondensat, og den tilsvarende serviceprocedure er derfor ikke nødvendig. 

Afhængig af model forsyner anlæggene et, to op til tre eller fire til fem behandlingsrum. Der kan således på samme tid anvendes et, to hhv. tre trykluftdrevne instrumenter. "Dental"-kompressorernes topydelser er på 65, 158 og 262 l/min. ved 5 bar. Ved en varighedsydelse på 52, 135 og 225 l/min. (ved 5 bar) er de rene kraftpakker.
De ydelsesstærke anlæg klarer sig med en betydeligt mindre trykluftbeholder end sædvanligt, for den skal kun slå bro over tørrerens regenereringstid.
Yderligere, væsentlige produktkendetegn for de oliefri komprimerende stempelkompressorer er høj driftssikkerhed, lang levetid og energibesparende tryklufttørring.
Den indvendige væg i stempelkompressorblokkens "Høj-kvalitets"-cylinder har takket være en speciel bearbejdningsprocedure en overfladestruktur, der gør den såkaldte "tilkøring" overflødig. Efter idriftsættelsen opstår der ikke noget nævneværdigt slid længere. Af samme grund må kompressorens finfilter heller ikke skiftes for tidligt.
For den optimale trykluftefterbehandling findes der en adsorptionstørrer "Seccomat" med indbygget finfilter. "Permanent Power System" (PPS), en meget effektiv styring, muliggør en hundredeprocents indkoblingsvarighed for kompressoren. Dermed øges den faktiske ydelse over for en kompressor med de sædvanlige 60 procent indkoblingsvarighed med mere end 60 procent. Selv ved stor udnyttelse af anlægget garanteres en pålidelig trykluftforsyning. Desuden reduceres motorens koblingshyppighed, hvilket kommer levetiden tilgode.
Servicebehovet for en "dental"-kompressor er meget lavt. Ved et påpkrævet servicearbejde på kompressorblokken skal serviceteknikeren kun udskifte føringsringen på stemplet og ikke hele blokken. På lignende måde ved tørreren. I stedet for at udskifte hele tørrerenheden, skal kun tørrermiddel og finfilter udskiftes.

B-Dental Enclosure webKompressorerne i serien "Kaeser Dental" med lyddæmpningskappe leverer, støjsvag, driftssikker og hygiejnisk trykluft til tandlægepraksis og -laboratorium.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com