Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

“Classic” serien af værkstedskompressorer fra Kaeser

 

Mobil trykluftkraft

pressinfo

En højeffektiv tryklufttilførsel er nødvendig for en lang række professionelle værksteder og til byggerianvendelse. Derudover skal det være så effektivt som muligt. Kaeser's testede “Classic” serie af stempelkompessorer af høj kvalitet opfylder all disse behov og mere til...

Med ydelser fra 210 til 460 l/min, drivkraft fra 1,1 til 2,2 kW, 10 bar arbejdstryk og som tre-trins- eller enkelt-trinsversioner, opfylder Kaeser's “Classic" serie af stempelkompressorer en lang række af trykluftbehov for værksteder.

Filosofien bag Kaeser's “Classic” sortiment af kompressorer er lige så enkel som succesrig. Som det fremgår af navnet, har maskinerne et klassisk design, dvs. at drivmotoren og kompressorblokken er monteret på en liggende luftbeholder, som er udstyret med to hjul og et transporthåndtag for let håndtering. Brugen af standardiserede komponenter og med fokus på populære modeller resulterer i en kompromiløs kombination af exceptionel værdi og enestående kvalitet. “Classic” kompressorserien er fremstillet af de bedste materialer og bliver omhyggeligt monteret for at sikre mangeårig driftsikker service. Lige så imponerende som den testede produktkvalitet og det robuste design, er de lange serviceintervaller, da kompressorvæsken med særlig høj ydeevne kun kræver skift for hver 1000 drifttimer.

“Classic” består i det hele af 15 modeller. Luftbeholderkapacitet varierer melelm 10 og 90 liter afhængig af kompressorens ydeevne. Med et sådant bredt udvalg er der en “Classic” kompressorserie til ethvert behov.

B-Classic210-webKaeser's “Classic” værkstedskompressorserie tilbyder hurtig og let tilgængelig luft. Disse alsidige enheder kombinerer exceptionel værdi med enestående kvalitet og sikrer mange års pålidelig service.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com