Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Ny booster - også til mindre effekter

 

pressinfo

I anvendelsestilfælde, hvor der ud over normal styre- og arbejdsluft også kræves procesluft med støtte komprimering, kan der med fordel benyttes boostere. Det tidligere gængse maksimumtryk for disse kompressorer på 40 bar er i dag ikke tilstrækkeligt til mange anvendelser som f.eks. produktion af PET-beholdere. Derfor tilbyder Kaeser med sin N-serie boostere, som på en brugsrettet, pålidelig og økonomisk måde kan komprimere forkomprimeret luft yderligere til op til 45 bar (ü).

Programmet dækker med sine mange trin et effektområde op til 18,5 kW. Med modellerne N 253-G, N 351-G og N 502-G i udførelse med to cylindere er der nu også adgang til effektive trykluftboostere op til 45 bar til de mindre effektområder fra 7,5 til 18,5 kW. Boosterne i N-serien er tocylindrede stempelkompressorer, der arbejder med meget lave omdrejningstal på mellem 740 og 1320 min-1 og effekter på mellem 7,5 og 18,5 kW. Det mulige fortryk er 5 til 13, sluttrykket maks. 45 bar og volumenstrømmen ligger på mellem 0,99 og 5,49 m³/min. Ved de tocylindrede versioner varetages den optimerede kraftoverførsel fra motoren til kompressorblokken og det reducerede pladsbehov af et remtræk med manuel efterspænding. Den effektive tomgangs-/stopregulering virker ekstra energibesparende: Den giver mulighed for en meget nøjagtig og dermed økonomisk tilpasning af kompressorydelsen til det aktuelle trykluftbehov. Specielle luftledeplader, der er integreret i beskyttelsesgitteret for drivremmen, giver en fremragende kompressorkøling. Optimale temperaturbetingelser for efterkoblede behandlingsaggregater sikres for de tocylindrede aggregaters vedkommende af en stort dimensioneret luftkølet trykluftefterkøler.

Kombinationen af disse boostere og de energibesparende skruekompressorer fra Kaeser giver mulighed for at realisere økonomiske forsyningskoncepter til mange forskellige trykluftformål i trykområdet op til 45 bar. Et typisk anvendelsesområde er trykluftforsyning til anlæg til fremstilling af PET-beholdere. Til dette formål tilbyder Kaeser også nøglefærdige komplette løsninger under betegnelsen "Sigma PET Air".

B-Booster-webDe nye boostere fra Kaeser leverer trykluft på op til 45 bar. De er velegnede til en lang række anvendelsesformål som f.eks. trykluftforsyning til anlæg til fremstilling af PET-flasker, hvor der kræves økonomisk og energibesparende produktion af højkomprimeret trykluft.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com