Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Booster: Mere kompakt, mindre støj, frekvensreguleret

 

Boostere fra Kaeser med en drivkraft fra 22 til 45 kW fås nu i en helt ny form: Som kompakte, pladsbesparende, vibrations- og støjsvage komplette anlæg. Derudover fås de fremover også frekvensreguleret. Mange andre forbedringer som f.eks. optimeret køling er med til at reducere system- og energiomkostningerne yderligere.

Boostere i denne størrelse har man hidtil kun kunnet få i den gængse variant uden Sigma Frequency Control (SFC). Den nye drivkraft sørger for, at boosteren på input-siden tilpasser sig bedre til den forudgående kompressors ydelse. Derved bliver det samtidig muligt at reducere kompressorens koblingshyppighed, som ved visse anvendelsesformål er relativ høj. Da forskellige anvendelser ikke altid arbejder konstant med samme tryk, skal boostere undertiden producere et betydeligt højere tryk, end der egentlig bruges til anvendelsen. SFC-funktionen bidrager til at kapaciteten tilpasses systemet så konstant som muligt. Dette reducerer på begge sider både koblingsdifferencen, et potientielt overtryk, lækager og belastning af maskinen. Alle disse punkter er med til at spare på energien.

Plug & run

Den nye konstruktion som komplet anlæg med et moderne design sparer plads (et opstillingsareal på kun 2,3 m² i modsætning til hidtil 5 m²) og gør vedligeholdelsen endnu lettere som følge af den gennemtænkte placering af komponenterne. Det er ikke kun beklædningen med integreret efterkøling, men også den vibrationssvage grundstruktur, som gør boosterne betydeligt mere støjsvage. Boosterne leveres færdigt monteret og klar til brug. Det gør installationen væsentlig lettere.

Styringen har overblikket

Den integrerede styring Sigma Control 2 med speciel Booster-software sørger for optimal drift af anlægget og tillader tilslutning til overordnede styresystemer via Ethernet. Det gør det muligt at optimere hele stationen, da de enkelte komponenter kan afstemmes perfekt i forhold til hinanden. Derudover kan systemet anvendes i henhold til et Industri 4.0-koncept.

Booster DNDe nye boostere fra Kaeser fås nu i et kompakt, moderne design og med frekvensregulering

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com