Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

"Airbox" & "Airbox Center" – Kvalitetstrykluftproduktion

 

Lydsvag, effektiv, oliefri

pressinfo

Ideen med at installere en tørt-kørende stempelkompressor i et lyddæmpende kabinet er ikke lige frem ny. Kaeser har nu kombineret dette koncept med den seneste teknologi til en ny række af effektive kompessorer: De nye "Airbox" og "Airbox Center" kompressor-systmer med ydelser fra 0,25 til 0,9 m³/min med motorkraft fra 2,2 til 7,5 kW.

Som navnet antyder, består Kaeser Kompressorer's "Airbox"-modeller af en industriel stempelkompressor i et lydabsorberende kabinet. De nye "Airbox"-modeller giver brugerne stor fleksibilitet og fås med fem forskellige grader af motorkraft og et valg mellem to pakkestørrelser. I hvert anlæg findes en tørt-kørende, direkte koblet stempelkompressor fra Kaeser's kendte "KCT"-sortiment.

Endnu en egenskab ved "Airbox"-sortimentet er det nye kølesystem: Intelligent luftkredsløbsdesign sikrer optimal systemkøling, som tillader op til 100% driftscyklus og driftssikkerhed i høje omgivelsestemperaturer, hvilket er usædvanligt for en stempelkompressor. Desuden er "Airbox"-konceptet også karakteriseret ved meget lavt lydniveau på mellem 58 til 66 dB(A), afhængig af systemets motorstørrelse. Bedst mulig ydeevne og driftssikkerhed er garanteret ved det elektroniske "Sigma Control basic"-styringssystem.

"Airbox Center": Den alt-i-én kompakte løsning

For brugere, der ønsker en effektiv nøglefærdig trykluft-løsning, er svaret "Airbox Center". En lyddæmpet "Airbox"-kompressor - som beskrevet ovenfor - er kernen i alle "Airbox Center"-modeller; ydelser og ydeevne er derfor det samme. Ud over effektiv og lydsvag trykluftproduktion, giver "Airbox Center"-modellerne også tilpasset trykluftbehandling og -opbevaring iht. behov. Her er løsningen: Kompressoren er påmonteret en 200 l eller 270 l (for de tre større modeller) trykluftbeholder og hvert system har integreret køletørrer. En kombination af filtre kan også påmonteres efter tørreren som ønsket. "Airbox Center Dental" er et alt-i-ét-trykluftsystem, som ikke kræver mere plads end "Airbox"-modellen.

Uanset om De vælger "Airbox" eller "Airbox Center", sikrer disse systemer en driftssikker og effektiv kvalitetstrykluft med vedligeholdelses- og driftsomkostningerne på et absolut minimum.

B-AirboxcenterIntelligente produktløsninger for effektiv og lydsvag produktion af kvalitetstrykluft: "Airbox" og "Airbox Center" (Billede). Begge systemer indeholder en industristempelkompressor af høj kvalitet.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com