Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

"Airbox"/"Airbox Center" – effektiv produktion af trykluft af høj kvalitet

 

Støjsvag, økonomisk, oliefri

pressinfo

Indrømmet: Ideen om at montere en oliefri komprimerende stempelkompressor i et støjdæmpende kabinet er ikke ny i tandlægebranchen. Producenten Kaeser har dog kombineret dette velkendte koncept med den mest moderne kompressorteknik. Resultatet er effektive produktløsninger til trykluft af høj kvalitet til større tandlægeklinikker eller i det tandtekniske laboratorie: "Airbox Dental" og "Airbox Center Dental". Kompressoren dækker et kapacitetsområde på 0,25 til 0,90 m³/min. ved en motoreffekt på 2,2 til 7,5 kW.

Produktnavnet "Airbox Dental" knytter producenten Kaeser Kompressoren bevidst sammen med det velkendte koncept, at omgive en kraftig stempelkompressor til oliefri komprimering med støjdæmpende kabinet. Serien "Airbox Dental", der består af to anlægsstørrelser og fem forskellige ydelsesstørrelser, tilbyder dog betydeligt mere: Hjertet i ethvert "Airbox Dental"-anlæg er en tørkomprimerende, direkte koblet stempelkompressor fra serien "KCT". Et tydeligt kendetegn er det innovative "Airbox"-kølekoncept: Ved hjælp af en gennemtænkt føring af køleluftstrømmen opnås en yderst effektiv køling af hele aggregatet. Dette muliggør en for stempelkompressorer ualmindelig lang tilkoblingsvarighed af anlægget på op til 100 procent samt drift ved høje omgivelsestemperaturer. En anden vigtig fordel – den lave støjemission – beror på det nævnte "Airbox"-princip: Afhængigt af ydelsesstørrelsen er anlæggets støjniveau kun 58 til 66 dB (A). Den elektroniske styring "Sigma Control basic" sørger for pålidelig og økonomisk optimeret drift.


"Airbox Center Dental": Økonomisk og komplet løsning med lille pladsbehov

Brugere, der ønsker en effektiv og komplet trykluftløsning, kan vælge en "Airbox Center Dental". Hovedelementet i de tilslutningsklare "Airbox Center Dental"-modeller, der også fås i fem ydelsesstørrelser, er det støjdæmpede "Airbox Dental"-kompressoraggregat, der er beskrevet ovenfor. Kapaciteter og ydelsesværdier er derfor de samme. Til forskel muliggør "Airbox Center Dental" dog ikke blot en økonomisk og støjsvag produktion, men også anvendelsestilpasset behandling og lagring af trykluften. Til dette er der monteret en trykluftbeholder med henholdsvis 200 l og 270 l volumen (ved de tre største modeller). En påmonteret køletørrer sørger for pålidelig tryklufttørring, ved behov kan denne også få eftermonteret en filterkombination. På denne måde står der en komplet trykluftstation til rådighed med "Airbox Center Dental", som i det store hele ikke kræver mere fladeplads end den sammenlignelige "Airbox Dental"-model.

Begge versioner – "Airbox Dental" og "Airbox Center Dental" – udmærker sig dog ikke kun ved deres effektivitet og gennemtænkte konstruktion, men også ved deres høje driftssikkerhed og lave servicebehov.

Ressourcestærke produktløsninger til effektiv og støjsvag produktion af trykluft af høj kvalitet til tandlægebranchen: "Airbox Dental" og "Airbox Center Dental" (billede). Hjertet i begge anlæg er en kraftig stempelkompressor til oliefri komprimering.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com