Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Energibesparende SXC kompakt trykluftsystem

 

Maksimal ydeevne, minimalt pladskrav

pressinfo

Designet specielt til handel og håndværksbehov, kombinerer SXC kompressor-serien fra Kaeser Kompressorer enestående effektivitet og omkostningseffektiv ydeevne med meget lydsvag trykluftsproduktion, -behandling og -opbevaring. Derudover kan SXC opnå årlige besparelser på ca. DKK 6.000 sammenlignet med en konventionel stempelkompressor med tilsvarende kraft.

Mange handels- og håndværksfag bruger stadig gamle stempelkompessorer, som har ydet mange års pålidelig service. Dette er ikke en dårlig ting og giver et klart billede af kvaliteten af disse maskiner. Et minus ved disse maskiner er, at de ofte har meget høje energiomkostninger, selv om de producerer den nødvendige trykluft. Over årene kan dette betyde høje unødvendige udgifter. Denne ineffektivitet forstærkes yderligere af det faktum, at ældre stempelkompressorer ofte tager mere installationsplads og støjer ofte alt for meget. Hvad der kræves er derfor et trykluftsystem, som ikke kun er effektivt og omkostningseffektivt, men som også er kompakt og lydsvagt. SXC-serien fra Kaeser Kompressorer opfylder alle disse behov og mere til ...

Under SXC's rotation-sintrede polyethylen-kabinet findes et komplet trykluftsystem: De fire SXC-modeller er baseret på et nyskabt tårnkoncept, som indeholder en skruekompressor, køletørrer og en trykluftbeholder, alt sammen i en enkelt kompakt enhed, som har et forbløffende lille gulvareal på kun 0,62 m². Derudover fjernes al kondensat opsamlet i køletørreren og luftbeholder let og uden tryktab via et elektronisk styret kondensatdræn. I kernen af hvert anlæg findes en Kaeser skruekompressor med en specielt designet luftende med "Sigma Profil" rotorer, som yder mere trykluft med mindre energiforbrug. Disse modeller med et energiforbrug på 2,2 til 5,5 kW yder fra 0,34 til 0,8 m³/min (ved 8 bar). Derfor er der altid en passende SXC-konfiguration, der opfylder et hvert behov.

Med en bredde på kun 61,5 cm er Kaeser's SXC-model næppe bredere end en gennemsnitlig vaskemaskine, og tilbyder dog alle fordelene som ved et langt større trykluftsystem. Udstyret med en “Sigma Control Basic” styring med effektiv start/stop-styring, giver dette "all Inclusive" anlæg altid enestående driftsikkerhed og effektivitet.

A-SXCMed et ekstremt lavt lydniveau på maks. 69 dB(A) kombinerer Kaeser's SXC kompakte trykluftsystem enestående driftssikkerhed og effektivitet med trykluftbehandling af høj kvalitet og en 215-l trykluftbeholder.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com