Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Energibesparende trykluft-kompaktstation SXC

 

Meget trykluft på lidt plads

pressinfo

Den, der ønsker at producere støjsvag samt energi- og omkostningsbesparende trykluft, har brug for brugervenlige løsninger. Med kompaktstation SXC præsenterer Kaeser Kompressoren et forsyningskoncept specielt udviklet til håndværksvirksomheder. Sammenlignet med en sammenlignelig stempelkompressor sparer SXC op til omkring 800 euro om året i energiomkostninger.

I mange håndværksvirksomheder er der installeret en ældre stempelkompressor, som efter mange år stadig trofast udfører sit arbejde. Det er godt og taler for maskinens kvalitet. Men selv om den pålideligt genererer den nødvendige trykluft, forårsager det ofte for høje energiomkostninger. Hvert år genereres der for hundredvis af euro i unødvendige elomkostninger. Hertil kommer, at stempelkompressorer af ældre design ofte ikke kun spilder energi, de fylder også for meget og larmer. Der er derfor brug for trykluftkompressorer, som på den ene side kræver minimal gulvplads og på den anden side arbejder pålideligt, energieffektivt og stille. Alle disse krav opfyldes på en fremragende måde af SXC-serien.

Under et robust og korrosionsfrit kabinet fremstillet af rotationssintreret polyethylen skjuler sig en komplet og moderne trykluftstation: Den består af en skruekompressor med indbygget køletørrer, pladsbesparende trykbeholder og et elektronisk niveaustyret kondensatdræn. Sidstnævnte adskiller pålideligt kondensatet fra trykbeholderen og kølemiddeltørreren uden energitab. Den egentlige kerne af systemet er en kraftfuld og stille Kaeser-skruekompressor med "Sigma Profil". Denne aerodynamisk optimerede skruerotorprofil garanterer mere komprimeret luft med lavere energiforbrug. Med ydelser på 2,2 til 5,5 kW og volumenstrøm på 0,34 til 0,8 m³ / min (ved 8 bar) kan den rigtige SXC-konfiguration leveres til en bred vifte af anvendelser. De fire SXC-modeller udfolder deres kraft på kun 0,62 kvadratmeter, og med 61,5 cm har de næsten samme bredde som en vaskemaskine. Pålidelig og økonomisk optimeret drift af dette "all inclusive"-anlæg garanteres af "Sigma Control Basic"-styringen med en effektiv start-stop-regulering.

A-SXCTrykluftstationen "SXC" kombinerer en skruekompressor, køletørrer og 215 l-trykluftbeholder på minimal gulvplads. Med et støjniveau på maksimalt 69 dB (A) er den desuden yderst støjsvag.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com