Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Kaeser presenterer SK-serien af skruekompressorer

 

Mere luft for pengene

pressinfo

Kritiske trykluftbrugere forventer maksimal ydeevne og driftssikkerhed, selv fra små kompressorer. Med egenskaber som den energibesparende "Sigma Profil" skrueblok og den indbyggede "Sigma Control 2" kompressorstyring som standard, opfylder Kaeser’s nye SK-serie af skruekompressorer alle disse behov. Derudover vil brugerne imponeres af den betydeligt forøgede ydelse og større effektivitet.

De nye SK-modeller kan levere op til 2,5 m³ trykluft i minuttet ved 8 bar (11 og 15 kW versionerne). Afhængigt af modellen, betyder disse tal en stigning på 11-14 procent, sammenlignet med deres forgængere. Denne imponerende forbedring af ydelsen er opnået ved optimering af skrueblokken og minimering af det indre tryktab. Samtidig har forbedringerne medført en reduktion af strømforbruget på op til 5 procent. Anvendelsen af de højeffektive IE3 elektriske motorer har også bidraget til yderligere energibesparelser. Den interne styringsenhed Sigma Control 2 medvirker yderligere til at fremme effektiviteten: Dette avancerede system sørger for at tilpasse ydelsen til det aktuelle behov og muliggør pålidelig overvågning, samtidig med at det giver endnu højere fleksibilitet via sine talrige grænseflader og innovative, opkoblingsklare kommunikationsmoduler. Derfor er det helt enkelt med tilslutning til computernetværk. Et stort display og en RFID-læser på styringspanelet gør on-site kommunikation med systemet enkelt. En RFID-læser standardiserer servicen, øger servicekvaliteten og sikrer, at kun autoriseret personale har adgang til systemet.
Alle de nye SK-modeller er designet ud fra logiske og brugervenlige hensyn. F.eks. er det nemt og enkelt at fjerne det venstre panel, og på den måde få fremragende synlighed over systemets intelligente komponent-layout. SK-serien er designet med henblik på bedst mulig tilgang til alle servicepunkter. Kompressorernes allerede lave driftslyde er yderligere dæmpet til en lav baggrundssummen ved hjælp af de lyddæmpende paneler.

Derudover indeholder kabinettet 4 indgangsåbninger til separat luftkøling af kompressor, motor, koblingskabinet, og kompressorens indsugningsluft. Kaeser’s unikke kølesystem er udstyret med en patenteret høj-effektiv dobbeltstrømsventilator med separat køleluft til motor og kompressor. Herved sikres en optimal nedkøling, lave trykluftudgangstemperaturer og et minimalt støjniveau, samtidig med en effektiv trykluftydelse.

SK-seriens modulære designkoncept giver også andre fordele: I tillæg til standard-modellerne, som har et kompakt omrids på kun 0,65 m², er SK 22 og SK 25 også tilgængelige som såkaldte T-modeller med integreret, termisk afskærmet køletørrer. 11 og 15 kW modeller med integreret frekvensomformer (Sigma Frequency Control – SFC) er også tilgængelige for applikationer, som er egnede til styring af omdrejningstal.

Brugere med behov for mere end en effektiv kompressor, men for et alt-i-et, kompakt trykluftssystem får deres behov opfyldt med et SK Aircenter. Den pladsbesparende kombination af kompressor, køletørrer og underhængende luftbeholder leverer en pålidelig og effektiv trykluftproduktion, -behandling og –oplagring i en enkelt enhed. Som man kan forvente fra en førende leverandør af trykluftssystemer, som Kaeser er, kan disse alsidige moduler også udstyres med luftfiltre efter behov. SK Aircenter er det ideelle valg for små firmaer og værksteder, hvor pladsen er begrænset.

SK-serien af skruekompressorer fra Kaeser giver ikke kun mere luft for pengene: Med den interne "Sigma Control 2" styring, tilbyder disse alsidige enheder en række kommunikationsmuligheder. Udover standardmodellerne fås også enheder med indbygget køletørrer ("T"-versioner) samt en kombination af køletørrer og luftbeholder (Aircenter) (se billede).

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com