Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Kaeser Contain-Air: Stil op - kom i gang!

 

pressinfo

En komplet trykluftstation, der er anbragt i en container, og som leverer oliefrit komprimeret trykluft overalt på en mobil, pladsbesparende og støjsvag måde – Kaeser Contain-Air gør det muligt.

Hvis der stilles særligt høje krav til trykluftens kvalitet, f.eks. i medicinal- og fødevareindustrien, er Kaeser Contain-Air det helt rigtige. Den kompakte trykluftstation forsyner kortvarigt og midlertidigt enhver produktion med oliefrit komprimeret trykluft. Standard Container-mål garanterer en hurtig og ukompliceret transport. Containeren er udstyret med en robust, luftkølet, oliefrit komprimerende skruekompressor med integreret rotationstørrer i.HOC (adsorptionstørrer). Denne kombination er ikke blot pladsbesparende, den tilbyder også to vigtige tekniske fordele.

  1. På grund af den innovative i.HOC–tørring kan der ikke dannes kondensat og om vinteren heller ikke is i trykluftledningen efter containeren.

    Der er heller ikke behov for et ekstra mobilt tørrermodul, der ofte bruges i dag

  2. Da oliefri komprimering sammen med i.HOC–tørring opnår trykdugpunkter ned til -30 °C, kan trykluften også anvendes til sensible produktionsprocesser.

Takket være "Quick Connect", et brugervenligt tilslutningskort til rør og kabler, kan det hurtigt tages i brug så godt som hvor som helst, og ved driftsmæssige nødstilfælde står det også meget hurtigt til rådighed. Den smarte lyddæmpning muliggør drift i bykerneområder eller i nærheden af kontorer eller beboelse. Endvidere sikrer isolering og opvarmning for, at Kaeser Contain-Air kan anvendes under stort set alle temperatur- og vejrforhold.

Den tredobbelte certificering fra Kaeser iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001 sikrer, at Kaeser Contain-Air lever op til de højeste krav i fødevareindustrien i forbindelse med bæredygtig, ressourceskånende produktion, produkt- og processikkerhed samt kvalitet.

Kaeser Contain-AirKompakt, robust, mobil og pålidelig oliefrit komprimeret trykluft: Den nye Kaeser Contain-Air trykluftstation er en hurtig og sikker løsning.

Kaeser Contain-AirTakket være "Quick Connect", et brugervenligt tilslutningskort til rør og kabler, kan det hurtigt tages i brug så godt som hvor som helst

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com