Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

FSD-skruekompressor også med regulering af omdrejningstallet

 

Omkostningsbesparende og meget fleksibel

pressinfo

Hvor der er brug for trykluft en gros, efterspørges ikke kun en pålidelig og økonomisk, men også en smidig produktion. Med skruekompressoren FSD 572 SFC tilbyder Kaeser et trykluftsystem, der netop er tilpasset disse krav: Op til en ydelse på 54 m³/min kan den topfleksible styring af omdrejningstallet med fordel anvendes.

Investeringen i styringen af omdrejningstallet er hurtigt betalt tilbage, når man sikkert og effektivt kan klare de uregelmæssige trykluft-spidsbelastninger, der måtte opstå. Inden for SFC-anlæggenes store reguleringsområde tilpasser transportevnen sig altid på optimal vis det givne, aktuelle trykluftsforbrug.
En yderligere vigtig fordel er luftkølingen af anlægget. Luftkøling af skruekompressorer er op til 60% billigere end vandkøling. FSD-skruekompressorerne gør det muligt at udnytte denne fordel også over 250 kW. Dette er muligt takket være det effektive Kaeser-kølesystem, hvor en radialventilator suger kold omgivelsesluft gennem køleren. På denne måde bliver køleluften ikke foropvarmet, og der opnås en optimal kølevirkning. Kølesystemet arbejder uden problemer selv ved ekstreme omgivelsestemperaturer op til + 45 °C. Men FSD-modellernes fordele er ikke kun begrænset hertil. Tværtimod opfylder de alle ønsker med hensyn til energieffektivitet, ringe pladsbehov, lav støjemission, enkel og servicevenlig opbygning og driftssikkerhed.
Grundlaget for FSD-anlæggenes optimerede økonomi er de effektive skruekompressorblokke med den verdenskendte "Sigma Profil". Kompressorblokkene drives som 1:1-drev uden gearets overføringstab af en energibesparende IE3-motor med lavt omdrejningstal på 1490 o/min. 1:1-drev betyder: Motor og kompressorblok er forbundet med hinanden via en kobling og kører med det samme omdrejningstal. Dette reducerer energi- og servicebehovet ligeså tydeligt som lydniveauet. Lydniveauet bliver bl.a. mærkbart reduceret på grund af det effektive kølesystem med innovativ luftføring og radialventilator. Selvom ventilatoren bruger mindre energi end traditionelle aksialventilatorer, overgår den de traditonelle anlæg med en faktor fire. Hvis det skulle ønskes, kan FSD-modellerne også leveres med vandkøling.
Den kompressorinterne styring er en industri-PC baseret på systemet "Sigma Control 2". Det betyder yderligere energibesparelser, reducerede vedligeholdelsesomkostninger samt øget driftssikkerhed. "Sigma Control 2" kommunikerer desuden optimalt med det overordnede, styringssystem "Sigma Air Manager", der ligeledes er baseret på en industri-PC. Med minimale og dermed energibesparende koblingsdifferencer betyder det et meget fleksibelt, effektivt samspil af op til 16 kompressorer, reducerede tomgangstider og en omfattende gennemskuelighed af trykluftomkostningerne.
Rigtig planlægning og korrekt anvendelse af alle trykluft-systemelementer, giver FSD-kompressorerne et godt grundlag for betydelige energibesparelser på op til 30% i forhold til de traditionelle løsninger.

A-FSD-SFC-webMed skruekompressoren FSD 571 SFC kan den topfleksible regulering af omdrejningstallet udnyttes op til en ydelse på 54 m³/min. Desuden tilbyder anlægget alle fordele inden for moderne systemopbygning og giver en effektiv trykluftforsyning samt omkostningsreducerende luftkøling og energieffektivt 1:1-drev.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com