Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

"Aircenter" op til 2,7 m³/min volumenstrøm

 

Producerer trykluft effektivt og pladsbesparende

pressinfo

De, der vil producere trykluft i en mindre virksomhed med sparsom plads, eller større virksomheder, der vil producere decentralt, kan i dag gøre netop det på en meget effektiv og miljøvenlig måde. De kompakte anlæg "Aircenter" er konstrueret præcis til at opfylde disse krav. På en minimal flade producerer de 0,34 til 2,7 m³ trykluft pr. minut på en energibesparende og støjsvag måde, klargør luften til anvendelse og lagrer den.

Fremragende egenskaber for alle "Aircenter"-anlæg er deres begrænsede pladsbehov på ca. en kvadratmeter samt deres høje effektivitet. De to største modeller "Aircenter 22" (11 kW) og "Aircenter 25" (15 kW) fås nu med nyt udstyr. Kernen er en særlig kraftig og energibesparende skruekompressor fra den optimerede SK-serie. Med en maksimal volumenstrøm på 2,7 m³/min producerer de nye SK-modeller op til 11/14 procent mere trykluft sammenlignet med deres forgængere. Den forøgede effektivitet kunne opnås ved optimering af kompressorblokken og minimering af det interne tryktab. Heri indgår en reduktion af det specifikke ydelsesbehov på op til fem procent. En yderligere energibesparelse opnås ved at anvende højeffektive Premium-Efficiency-motorer (IE3), som er el-motorer med særlig høj virkningsgrad. Et andet vigtigt effektivitetsfundament er den kommunikationsegnede styring Sigma Control 2, der er standardudstyr. Den muliggør ikke kun en effektiv styring, der er tilpasset præcist til det pågældende trykluftbehov, og en sikker driftsovervågning – variable interfaces øger desuden fleksibiliteten, når det drejer sig om det energibesparende, overordnede trykluftstyringssystem Sigma Air Manager 4.0. Derved er anlæggene også egnede til Industri 4.0-anvendelser, da de påkrævede interfaces til tilknytningen til Kaeser Sigma Network forefindes som standard. Den integrerede RFID-læser gør, at servicen standardiseres, og at servicekvaliteten øges betydeligt og sikres professionelt.

Et andet plus er den virkelig gennemtænkte og brugervenlige anlægsopbygning. Kabinettets venstre afdækning kan let og hurtigt tages af, hvorefter man har det fulde overblik over de overskueligt placerede komponenter. Der er let adgang til alle vedligeholdelsessteder. I lukket tilstand sørger kabinettet for en behagelig og meget støjsvag drift takket være den støjisolerende beklædning. Derudover anvendes kabinettet, der har fire indsugningsåbninger til den adskilte lufttilførsel, til køling af anlægget, motoren, kontrolkabinettet og kompressorindsugningsluften. Kølesystemet arbejder med en patenteret dobbeltvirkende ventilator med separate køleluftflow til motor og kompressor. Dette medfører en optimal kølevirkning, lave trykluftudgangstemperaturer, reduceret støjemission og sidst, men ikke mindst, en alt i alt effektiv komprimering af luften.

En køletørrer, der er termisk afskærmet fra kompressoren, sørger driftssikkert for tør trykluft. Derudover kan luftkvaliteten tilpasses en hvilken som helst anvendelse ved hjælp af filtre (specialudstyr). Lageret udgøres af en underbygget 350 l trykluftbeholder. Da det i nogle tilfælde er en fordel med trinløs regulering af omdrejningstallet, fås der ved "Aircenter 22" og "Aircenter 25" også versioner med frekvensomformer.

De mindre "Aircenter"-anlæg er baseret på skruekompressorer fra Kaesers SX- eller SM-serie. De forskellige modeller dækker volumenstrømme fra 0,34 til 1,5 m³/min (ved 8 bar). Også disse anlæg med 200 eller 270 l trykluftbeholder udfører deres arbejde energieffektivt og yderst støjsvagt. For anvendelser med højere trykluftbehov står der versioner til rådighed med 11 og 15 bar, ligesom ved de største modeller. Modellen "Aircenter 12" fås også med regulering af omdrejningstallet via en frekvensomformer.

Kompressor, tørrer og trykluftbeholder er omsluttet af kompressorhuset og danner optisk én enhed. Svarende til princippet "plug & work" er et "Aircenter" straks klar til anvendelse, når det sluttes til strøm- og trykluftnettet.

AircenterDe kompakte trykluftanlæg "Aircenter" er energieffektive, støjsvage, pladsbesparende og meget bruger- og servicevenlige (på billedet ses modellen "Aircenter 22"). Hele serien dækker volumenstrømme fra 0,34 til 2,7 m³/min (ved 7,5 bar).

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com