Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Kaeser præsenterer den effektive ASK-serie

 

Effektiv pakke med ekstra ydelse

pressinfo

De effektive skruekompressorer i ASK-serien fra Kaeser Kompressoren er små, fine og har betydeligt større ydelse end sammenlignelige produkter på markedet. Den innovative ASK leverer ikke blot mere trykluft ved brug af mindre energi, men lader heller ikke noget tilbage at ønske, når det gælder alsidighed samt betjenings- og vedligeholdelsesvenlighed.

Skruekompressoren ASK til stationært brug er absolut førende i sin klasse. Takket være en videreudviklet Sigma Profil, et innovativt kølekoncept og yderst økonomiske IE3-motorer har det innovative trykluftaggregat en op til 20 procent bedre ydelse end mange sammenlignelige produkter på markedet. ASK kan fås til volumenstrømme fra 0,79 til 4,65 m³/min. og kan efter ønske leveres frekvensreguleret og/eller med påmonteret tørrer.

Den integrerede Sigma Control 2-styring giver en effektiv og enkel styring og de strømbesparende IE3-motorer og radialventilatoren, der drives af en separat motor, sikrer lave energiomkostninger.

Et vigtigt effektivitetsfundament er den kommunikationsegnede styring Sigma Control 2, der er standardudstyr. Den muliggør blandt andet effektiv styring, der er tilpasset præcist til det pågældende trykluftforbrug, og en sikker driftsovervågning. De variable interfaces øger desuden fleksibiliteten, når det drejer sig om det energibesparende, overordnede trykluftstyringssystem Sigma Air Manager 4.0. Derved er anlæggene også egnede til Industri 4.0-anvendelser, da de påkrævede interfaces til tilknytningen til Kaeser Sigma Network forefindes som standard. Den integrerede RFID-læser gør, at servicen standardiseres, og at servicekvaliteten øges betydeligt og sikres professionelt.

ASK-modellerne imponerer med deres velgennemtænkte, brugervenlige opbygning. Alle vedligeholdelsesdele er let tilgængelige for service fra den ene side. I lukket tilstand sørger kabinettet med sin støjdæmpende beklædning for et behageligt lydniveau.

ASKDe nye ASK med den øgede specifikke ydelse er en ægte powerenhed for volumenstrømme fra 0,79 til 4,65 m³/min. ved et tryk på 5,5 til 15 bar.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com