Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Skrueblæsere: Effektiv og støjsvag

 

pressinfo

Til anlæg til spildevandsbehandling kan de nye skrueblæsere i DBS-serien være de kommende "energibesparelsesstjerner". Med en effekt på 15 til 37 kW og med 4 til 22,5 m³/min volumenstrøm kan det næppe blive mere effektivt.

Ligesom "storebrødrene" EBS og FBS udmærker den nye Kaeser-skrueblæser DBS sig ved en hidtil uopnået effektivitet. Sammenlignet med traditionelle kapselblæsere er de nye skrueblæsere fra Kaeser op til 35 procent mere effektive og giver også klare tocifrede energimæssige fordele i forhold til mange andre skrue- og turboblæsere på markedet.

Dette opnås blandt andet ved anvendelsen af kvalitetsrotorerne fra skruekompressorsegmentet med Sigma Profil. Det innovative, non-slip direkte drev bidrager også hertil. Det sørger for de laveste overførselstab, også ved maksimale omdrejningstal, og dermed også de laveste energiomkostninger.

Blæserne er særligt konstrueret til anvendelse i kommunale og industrielle renseanlæg. To forskellige design sørger for, at renseanlæg med behov henholdsvis fra 400 mbar og fra 650 mbar forsynes optimalt. Med op til maks. 72 dB(A) i hovedanvendelsesområdet er blæserne meget støjsvage og kun lige akkurat så støjende som en moderne støvsuger.

På grund af det lave energibehov er skruekompressorerne fra Kaeser den perfekte trykluftforsyning til rensningsanlæg. De er konstrueret til konstant drift og er desuden lette at vedligeholde og kan opstilles direkte ved siden af hinanden. Efter ønske kan de udstyres med integreret frekvensomformer eller stjerne-trekant-kobling. Skrueblæserne leveres som tilslutningsklare anlæg (med kraftig elektronik og styringen Sigma Control 2) og kan straks sættes i drift uden større arbejde.

Intelligent styret

Styringen Sigma Control 2, der også er integreret, sørger for en omfattende overvågning og enkel tilslutning til kommunikationsnetværk for de enkelte enheder. Takket være denne integrerede styring kan blæserne også forbindes med et SIGMA NETWORK, hvis det ønskes. Dette gøres muligt, da kvalitetsstyringen SIGMA AIR MANAGER 4.0 (SAM 4.0) inden for kompressorområdet også er tilgængelig for blæsere.

M31 EDen nye skrueblæser DBS fremstår kompakt og effektiv, og særligt ved lange driftstider sørger den for pålidelig og energibesparende trykluftforsyning.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com